Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesStarten met Time OnAan de slag
Maak je eerste (gratis) administratie aan
Maak je eerste (gratis) administratie aan

Iedere administratie start met een gratis 30 dagen proeflicentie!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Start je gratis proefperiode bij Time On

Timeon.nl > Start proefperiode > Maak je account aan > Start proefperiode > Tutorial > Aan de slag!

Maar hoe start je nu eigenlijk een proefperiode? Ik leg het je uit!

Ga naar https://www.timeon.nl/ en klik rechtsboven op "Start proefperiode". Op deze pagina staat een formulier waarin je je gegevens invult van je eerste Time On administratie. Met het e-mailadres en wachtwoord wordt een nieuw Time On account aangemaakt en er wordt een Time On administratie aangemaakt met jouw bedrijfsnaam.

Na het klikken op "Start proefperiode" wordt je administratie aangemaakt en wordt je direct ingelogd. Vanaf dit moment gaat je gratis 30 dagen proeflicentie ook van start!

Geheel vrijblijvend!

Het starten van de 30 dagen proeflicentie is geheel vrijblijvend en het verplicht je niet tot aankoop van het product. Je ontvangt automatisch een notificatie wanneer de proeflicentie bijna verloopt. Wanneer je besluit om met Time On te willen blijven werken kun je eenvoudig een bepaalde licentie toevoegen. Je administratie kan gewoon gebruikt blijven worden en je hoeft niet opnieuw in te richten.

Starten met inrichten

Na het aanmaken van je Time On administratie kun je direct starten met inrichten. Je kunt je klanten handmatig aanmaken, via een koppeling importeren uit je boekhoudsysteem of eenvoudig in bulk importeren.

Was dit een antwoord op uw vraag?