Alle collectiesStarten met Time OnAan de slag
Installeren van de mobiele Time On app

Downloaden op IOS en Android

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Time On app voor iOS en Android is met name bedoelt om eenvoudig onderweg je eigen uren, kilometers en onkosten te boeken. Daarnaast kun je, als je daar rechten voor hebt of wanneer je beheerder bent, ook uren goedkeuren via de app.

De app is minder uitgebreid als de web versie. Je kunt met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer inloggen als dat je via de web versie doet.

Downloaden op Android

Play store openen > Time On zoeken > Installeren > Open > Inloggen

Als je een Android apparaat hebt zoek dan naar de “Play store” app op je apparaat. Zodra je deze app geopend hebt kun je boven in de zoekbalk “Time On” typen. Als je dan op zoeken klikt krijgt u “Time On” te zien als resultaat klik hier dan op “Installeren”. Zodra de app geïnstalleerd is kunt u de app openen en inloggen met u Time On account.

Downloaden op IOS

App store openen > Time On zoeken > Installeren > Open > Inloggen

Als je een IOS apparaat hebt zoek dan naar de “App store” app op je apparaat. Zodra je deze app geopend hebt kun je boven in de zoekbalk “Time On” typen. Als je dan op zoeken klikt krijgt u “Time On” te zien als resultaat klik hier dan op “Installeren”. Zodra de app geïnstalleerd is kunt u de app openen en inloggen met u Time On account.

Welk besturing systeem?

Weet je niet welk besturing systeem je gebruikt? Hier onder zet ik het voor je op een rijtje!

Android Merken

· Samsung

· OnePlus

· Huawei

· Google

· Sony

· Motorola

· Nokia

· OPPO

· Xiaomi

· Nothing

· Asus

· Fair Phone

· Honor

· Poco

· Gigaset

· Cat

· Alcatel

· Realme

· LG

· RugGear

· BlackBerry

· HTC

· Wiko

· Land Rover

· ZTE

· Doro

· General Mobile

· WileyFox

· Lenovo

· Archos

IOS Merken

· Apple – IPhone

Staat je merk hier niet tussen? kijk dan of je de “Play store” of “App store” app op u apparaat kan vinden. Zo niet kijk of je online kan vinden welk apparaat je hebt.