Alle collectiesProjectenBudget
Budget instellen bij een nieuw project

Geldzaken geregeld: Budgetten voor je nieuwe project!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Projecten > Nieuw project > Gegevens invullen > Budget uren of euro > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe je een budget in moet stellen bij een nieuw project

Als je in het projecten overzicht bent kun je rechts bovenin op “Nieuw project” klikken. Je krijgt hierdoor een formulier te zien waar je alle nodige gegevens voor het project in kan vullen. Waaronder de budget instellingen onderin het formulier. Je kunt hier kiezen tussen een budget van uren of euro wanneer je gekozen hebt waarin je een budget in wilt stellen krijgt je de bijpassende opties. Wanneer je klaar bent met alles invullen klik je rechts bovenin op “Opslaan” Zodat de gegevens doorgevoerd worden.