Declaratie verwijderen

Weg ermee! Declaratie Verwijderen in een paar Kliks!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Declareren > Alle declaraties > Selecteer declaratie > Acties > Verwijderen > Definitief verwijderen

Hoe verwijder je een declaratie in Time On

Om een declaratie te verwijderen moet je eerst bij de declaratie komen die je wilt verwijderen. Hier kom je door in het navigatie menu op “Declareren” te klikken. Zodra je dit gedaan hebt opent er een menu waarin je op “Alle declaraties” klikt. Je bent nu in het overzicht van alle declaraties kies hier de declaratie die je wilt verwijderen. Wanneer je de declaratie gekozen hebt opent het overzicht van deze declaratie. Rechts bovenin in je beeld staat “Acties” zodra je hier op klikt opent er een menu klik hier op “verwijderen”. Zodra je op hier op geklikt hebt opent er een menu aan de rechter kant van je scherm waar je op “Definitief verwijderen”