Alle collectiesTarievenOverzicht
Prioriteit instellen bij een tarief

Tarief Topper: Jouw Prioriteit, Jouw Keuze!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe stel je prioriteit in bij een tariefregel?

Je kunt dit doen tijdens het maken van een tariefregel of tijdens het aanpassen van een tariefregel.

Beheer > Tarieven > Nieuw tarief > Prioriteit invullen > Opslaan

Hoe je het doet tijdens het maken van een tariefregel

Om een tariefregel toe te voegen moet je naar “Beheer” gaan in het navigatie menu. Hier krijg je een overzicht met allemaal instellingen. Hiertussen staat het kopje “Tarieven” Hier moet je op klikken om in het tarieven overzicht te komen. In het tarieven overzicht kun je rechts in je beeld op “Nieuw tarief” klikken hier kun je alle tarief gegevens invullen in het formulier. Hier tussen staat het kopje “Prioriteit” vul hier de prioriteit die je nodig vind voor de tariefregel. Zodra je alles ingevuld hebt klik je op opslaan en word de tariefregel aangemaakt

Beheer > Tarieven > Selecteer tarief > Prioriteit invullen > Opslaan

Hoe je het doet tijdens het bewerken van een tariefregel

Om een tariefregel aan te passen moet je naar “Beheer” gaan in het navigatie menu. Hier krijg je een overzicht met allemaal instellingen. Hiertussen staat het kopje “Tarieven” Hier moet je op klikken om in het tarieven overzicht te komen. In het tarieven overzicht kun je de tariefregel selecteren die je wilt aanpassen. Zodra je een tariefregel geselecteerd hebt krijg je de informatie van deze tarief regel te zien. Hier kun je alle tarief gegevens aanpassen in het formulier. Hier tussen staat het kopje “Prioriteit” vul hier de prioriteit die je nodig vind voor de tariefregel. Zodra je alles ingevuld hebt klik je op opslaan en word de tariefregel aangemaakt