Alle collectiesOnkosten GroepenOverzicht
Onkosten groep inactief zetten

Onkosten Groep Inactief: Bespaar Slim en Effectief

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer >Onkosten groep > Selecteer Onkosten groep > Verwijderen > Definitief verwijderen >

Onkosten groep inactief zetten in Time On

Om een onkosten groep inactief te kunnen zetten moet je naar “Beheer” gaan in het navigatie menu. Hier krijg je een overzicht met allemaal instellingen. Hiertussen staat het kopje “Onkosten groep” Hier moet je op klikken om in het onkosten overzicht te komen. In het onkosten overzicht kun je de onkosten groep selecteren die je inactief wilt zetten. Zodra je een onkosten groep geselecteerd hebt krijg je de informatie van de onkosten groep te zien. Hier kun je "Inactief" klikken zodra je dit gedaan hebt staat de groep inactief.