Alle collectiesMedewerkersBeheer
Single Sign On: Koppel je account aan Microsoft, Google of LinkedIn
Single Sign On: Koppel je account aan Microsoft, Google of LinkedIn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je account veilig te houden en om gemakkelijk gebruik te maken van je Microsoft, Google of LinkedIn account, kun je nu je account koppelen aan een van deze platformen.

Om je account te koppelen, volg dan de volgende stappen:

1. Log in je Time On account

2. Ga naar je profiel, rechtsboven in het menu of via deze link: https://app.timeon.nl/#/profile

3. Klik rechtsboven op "Account koppelen":

4. Klik op een van de getoonde platformen en volg de stappen:

5. Wanneer je terug komt in Time On, zie je dat je account gekoppeld is:

6. Log vanaf nu in met je account: