Alle collectiesKlantenOverzicht
Klant inactief zetten

Inactief, maar niet vergeten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Klanten > Toevoegen > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe zet je een klant inactief?

Als je boven in de navigatie balk op de categorie “Registreren” klikt komt er een menu tevoorschijn. In dit menu staat de titel “Klanten” Zodra je hier op klikt krijg je de klantenlijst te zien. Rechts bovenin dit overzicht staat een knop “Nieuwe klant” Als je hier op klikt Krijg je een uitgebreid formulier waar je de gegevens van de klant in kan vullen. Klik vervolgens op opslaan om de klant gegevens door te voeren.