Uren goedkeuren

Uren Check: Goedkeuring in 'n Flits!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Goedkeuren > Openstaand > Selecteer registraties > Goedkeuren

Goedkeuren in Time On hoe doe je het?

Een registratie goedkeuren kun je doen in het “Goedkeuren overzicht” Hier kom je door in het menu op “Goedkeuren” te klikken en zodra het menu opent op “Openstaand” te klikken. Nu ben je in het goedkeuren overzicht hier staan al de registraties die goedgekeurd kunnen worden. Om een registratie goed te keuren selecteer je eerst de registraties die je wilt goedkeuren. Zodra je al de registraties geselecteerd hebt klik je rechts bovenin op “Goedkeuren”