Registratie verwijderen

Uren wegpoetsen: Simpel en snel je registratie opruimen!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Mijn registratie > Selecteer registratie > Prullenbak icoontje

Hoe verwijder je een registratie in Time On

Om een registratie te verwijderen in Time On moet je eerst bij het registratie overzicht zijn. Hier kom je door op Registreren te klikken in het navigatie menu en zodra het menu opent op "Mijn registratie" te klikken. Zodra je hier bent kun je alle registraties van deze week zien klik hier de registratie aan die je wilt verwijderen. Wanneer je dit gedaan hebt opent er een menu aan de rechter kant van je scherm. In dit scherm staat rechts onderin een prullenbak icoontje wanneer je hier op klikt word de registratie verwijderd.