Alle collectiesDeclarerenOverzicht
Nieuwe declaratie maken

Declareren als een Pro: Snel en Simpel!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Declareren > Nieuwe declaratie > Maak declaratie > Selecteer registratie > Gereed

Het maken van een nieuwe declaratie.

Een nieuwe declaratie kan je aanmaken op de nieuwe declaratie pagina hier kom je door in het navigatie menu op “Declareren ” te klikken. Hierdoor opent er een menu hier klik je op “Nieuwe declaratie” zodra dit geopend is krijg je een overzicht van uren waarvan je een declaratie aan kunt maken. Zodra je gevonden hebt van welke klant u een declaratie wilt maken klikt u op “Maak declaratie”. Je hebt nu een overzicht in beeld waar je registraties kan kiezen die gedeclareerd moeten worden. Zodra deze zijn geselecteerd kun je rechts boven op “Gereed” klikken.