Alle collectiesDeclarerenExporteren
Declaratie exporteren naar PDF

Declaratie PDF: Downloaden en Delen!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Declareren > Alle declaraties > Selecteer declaratie > Download > Bestandsformaat > Groeperen > Zichtbare velden > Download

Een declaratie exporteren in Time On

Om een declaratie te exporteren moet je eerst bij de declaratie komen die je wilt exporteren. Hier kom je door in het navigatie menu op “Declareren” te klikken. Zodra je dit gedaan hebt opent er een menu waarin je op “Alle declaraties” klikt. Je bent nu in het overzicht van alle declaraties kies hier de declaratie die je wilt exporteren. Wanneer je de declaratie gekozen hebt opent het overzicht van deze declaratie. Rechts bovenin in je beeld staat “Download” wanneer je hier op klikt opent er een menu aan de rechter kant van je beeld. Om het als een PDF te downloaden kun je bij “Bestandsformaat” PDF te selecteren. Verder kun je kiezen welke velden je zichtbaar wilt hebben in de download onder “Zichtbare velden” zodra je alles aangegeven hebt klik je op “Download”