Alle collectiesProductenOverzicht
Nieuwe product categorie maken

Categorie Creëren: Jouw Producten, Jouw Stijl!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > Producten > Categorieën > Nieuwe categorie > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe maak je een product categorie aan in Time On

Om een product categorie toe te voegen moet je naar “Beheer” gaan in het navigatie menu hier krijg je een overzicht met allemaal instellingen. Hiertussen staat het kopje “Producten” Hier moet je op klikken om in het producten overzicht te komen. In het producten overzicht moet je naar "Categorieën" je kunt rechts in je beeld op “Nieuwe categorie” klikken hier kun je alle product categorie gegevens invullen in het formulier. Zodra je alles ingevuld hebt kun je op "Opslaan" klikken en word de product categorie toegevoegd.