Alle collectiesMedewerkersOverzicht
Lijst met uren per medewerker

Efficiënt urenbeheer: Uitgelicht per medewerker

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe bekijk je uren per medewerker in Time On?

Om de uren lijst per medewerker te bekijken heb je 2 manieren dit is via het medewerker overzicht of direct naar het urenoverzicht. Bij het urenoverzicht zet je een filter aan voor een bepaalde medewerker waardoor je alle uren kan zien. Maar als je het via het medewerker overzicht doet krijg je ook een grafiek te zien waar je snel de uren, onkosten en kilometers kunt bekijken. Je kunt hier ook direct de recente uren zien hieronder staan 2 afbeeldingen waar je hiervan een voorbeeld kunt zien. Ook staat helemaal onderin dit artikel een video waarin je kunt zien hoe dit precies in zijn werking gaat.

Registreren > Overzicht > Filteren > Medewerker > Selecteer medewerker > Vernieuwen

Uren Overzicht

Om bij het urenoverzicht te komen klik je in de navigatie op "Registreren" en vervolgens op "Overzicht" Hier krijg je alle uren te zien van alle medewerkers. Maar je wilt het zien van een specifieke medewerker dit doe je door rechts bovenin de pagina op "Filteren" te klikken. Er opent nu een menu met meerdere filters hiertussen staat de filter "Medewerker" klik hier op en selecteer de medewerker waarvan je de uren wilt zien. Wanneer je de medewerker gekozen hebt klik je onderaan op "Vernieuwen". De filter zal nu toegepast worden en nu kun je dus de uren zien van deze specifieke medewerker. Wil je echt alle uren zien die deze medewerker ooit heeft gemaakt kun je nog altijd de filter toevoegen dat er geen tijd periode aan vast zit. Dit doe je om rechts bovenin op "Filteren" te klikken er opent nu een menu met meerdere filters. Hiertussen staat de filter "Datum" klik hier op en klik op de tijd periode waarvan jij de uren wilt zien en klik daarna op "Vernieuwen".

Beheer > Medewerkers > Selecteer medewerker > Ga naar overzicht

Medewerker overzicht

Om bij het medewerker overzicht te komen klik je in de navigatie op "Beheer" en vervolgens op "Medewerkers", Nu ben je in het medewerker overzicht selecteer hier de medewerker waarvan je de uren wilt zien. Je krijgt nu het overzicht van de medewerker te zien onderaan in dit overzicht heb je de "Totaal per periode" en de "Recente uren". Hierin kun je alle informatie vinden over de laatste geregistreerde uren, kilometers en onkosten. Om alle uren te zien kun je op "Ga naar overzicht" klikken dit voegt automatisch een filter toe waardoor je alle uren kunt zien van deze medewerker. Wil je echt alle uren zien die deze medewerker ooit heeft gemaakt kun je nog altijd de filter toevoegen dat er geen tijd periode aan vast zit. Dit doe je om rechts bovenin op "Filteren" te klikken er opent nu een menu met meerdere filters. Hiertussen staat de filter "Datum" klik hier op en klik op de tijd periode waarvan jij de uren wilt zien en klik daarna op "Vernieuwen".