Alle collectiesMobiele appUren
Registratie verwijderen mobiele app

Mobiel registraties verwijderen: Simpel en snel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registratie selecteren > Prullenbak

Hoe verwijder je een registratie in de mobiele Time On app?

Het verwijderen van een registratie in de Time On mobiele app is heel simpel. Je selecteert de registratie die je wilt verwijderen. Zodra de registratie informatie ingeladen is zie je rechts onderin het prullenbak icoontje. Wanneer je hier op klikt word de registratie verwijderd en naar de prullenbak gestuurd.

Wil je specifiekere informatie over onderdelen van het registreren. Kun je deze informatie vinden in de artikel collectie Uren registreren.