Alle collectiesKenmerkenGroepen
Kenmerk groep verwijderen

Kenmerk groep verwijderen: Snel en makkelijk geregeld

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > Kenmerken> Groepen > Selecteer kenmerk groep > Verwijderen > Definitief verwijderen (Eventuele meldingen weg werken)

Hoe verwijder je een kenmerk groep in Time On

Om een kenmerk groep te verwijderen moet je eerst in het kenmerken overzicht zijn om je kenmerk groep te vinden. Hier kom je door in het navigatie menu op “Beheer” te klikken en daarna op het kopje “Kenmerken”. Nu ben je in het overzicht van kenmerken je moet hier op “Groepen” klikken. Nu kun je al je kenmerk groepen zien die je ooit toegevoegd hebt. Selecteer hier de kenmerk groep die je wilt verwijderen. Wanneer je de kenmerk groep gevonden hebt opent het overzicht met de gegevens van de kenmerk groep waar rechts bovenin “Verwijderen” staat. Zodra je hier op klikt opent er rechts in je beeld een menu waar “Definitief verwijderen” in staat wanneer je hier op klikt word het kenmerk groep definitief verwijderd.