Alle collectiesKlantenOverzicht
Nieuwe klant aanmaken

Een vlotte start in Time On! Hoe maak je een nieuwe klant aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een nieuwe klant aan maken kan op 2 manieren tijdens het registreren van een registratie of bij de klanten lijst. Bij het aanmaken van een klant krijg je een uitgebreider formulier via de klantenlijst.

Klant aanmaken registratie

Registreren > Mijn registratie > Toevoegen > Klant > Nieuwe toevoegen > Gegevens invullen > Opslaan

Maar hoe maak je nu eigenlijk een klant aan?

Als je via de registratie een klant aan wilt maken moet je eerst zorgen dat je op de mijn registratie pagina bent. Hier kom je door op “Registreren” te klikken in de navigatie balk. Hierdoor opent er een menu waar “Mijn registratie” tussen staat als je hier op geklikt hebt kom je in het mijn registratie overzicht. In dit overzicht kun je rechts bovenin op “Toevoegen” klikken. Rechts in je beeld opent een formulier om een registratie aan te maken. Tussen deze invoer velden staat het vak “Klant” als je hier op klikt krijg je een lijst met klanten te zien (Als er al bestaande klanten zijn). Om hier een nieuwe klant toe te voegen kun je op “Nieuwe toevoegen” klikken. Als je hier op geklikt hebt komt er een formulier in je beeld die ingevuld moet worden met klant gegevens. Vul dit in en klik vervolgens op opslaan om de klant gegevens door te voeren.

Klant aanmaken klantenlijst

Registreren > Klanten > Toevoegen > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe maak je een klant aan via klantenlijst

Als je boven in de navigatie balk op de categorie “Registreren” klikt komt er een menu tevoorschijn. In dit menu staat de titel “Klanten” Zodra je hier op klikt krijg je de klantenlijst te zien. Rechts bovenin dit overzicht staat een knop “Nieuwe klant” Als je hier op klikt Krijg je een uitgebreid formulier waar je de gegevens van de klant in kan vullen. Klik vervolgens op opslaan om de klant gegevens door te voeren.