Onkosten registreren

Bonnetje hier, Bonnetje daar onkosten Regelen is zo voor elkaar!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Mijn registratie > Toevoegen > Onkosten > Onkosten gegevens invullen > Opslaan

Het registreren van onkosten tijdens het maken van een registratie

Om onkosten te registreren moet je eerst op de mijn registratie pagina zijn. Hier kom je door in het navigatie menu op “Registreren” te klikken en zodra het menu opent op “Mijn registratie” te klikken. Je zou ook op het time on logo kunnen klikken aangezien de mijn registratie pagina ook de start pagina is. Nu ben je in het overzicht rechts bovenin je scherm staat de knop “Toevoegen”. Zodra je hier op klikt opent er een formulier aan de rechter kant van je scherm. In dit formulier staat het kopje “Onkosten”. Als je hier op klikt kun je aangeven hoeveel onkosten er zijn gemaakt en bij welke onkosten groep het hoort. Wanneer je dit gedaan hebt klik je op opslaan om de gegevens door te voeren.