Alle collectiesStarten met Time OnAan de slag
Gegevens importeren uit andere systemen

Ga vliegend van start door klanten te importeren uit andere systemen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handmatige Excel import

Om snel van start te kunnen met je nieuwe Time On administratie kun je klanten, projecten, kenmerken, etc importeren uit andere systemen. Lees hier hoe je eenvoudig gegevens kunt importeren met de Importeer functie.

Koppelen met boekhoudsysteem

Het is ook mogelijk om je Time On administratie te koppelen met je boekhoudsysteem. We bieden diverse koppelingen aan en deze koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens automatisch worden bijgewerkt in Time On. Geen handmatig werk meer dus!

Lees hier welke koppelingen we ondersteunen.