Update 2024-Q3

Diverse updates in deze update van Time On

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een nieuwe versie van Time On uitgerold en hierin zijn de volgende functionaliteiten meegenomen:

Let op!

Door de wijziging omtrent Single Sign On en verbeterde beveiliging van login gegevens kan het zijn dat je eenmalig opnieuw moet inloggen in Time On!

Heb je feedback op deze update of heb je een tip om de Time On applicatie beter te maken? Laat het ons dan gerust weten via https://www.timeon.nl/contact/.

Bedankt!
ā€‹

Team Time On