Alle collectiesProjectenOverzicht
Project inactief zetten

Project Pauze: Een Tijdelijke Time-out!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Projecten > Selecteer project > Bewerken > Actief vinkje uit > Opslaan

Hoe moet je een project op inactief zetten?

Als je in het projecten overzicht bent kun je op een van de projecten klikken hierdoor kom je in het overzicht van dat specifieke project. Wanneer je in dit specifieke overzicht zit kun je rechts bovenin de knop “Bewerken” zien. Als je hier op klikt krijg je het formulier waarin je alle project gegevens aan kunt passen. Zorg er hier voor dat je het vinkje bij “Actief” weg haalt om het project op inactief te zetten. Wanneer je klaar bent met alles invullen klik je rechts bovenin op “Opslaan” Zodat de gegevens doorgevoerd worden.