Alle collectiesProductenOverzicht
Product inactief zetten

Time-out voor je Product: Even Rustig aan!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > Producten > Selecteer Product > Actief uitzetten > Opslaan

Het inactief zetten van producten in Time On

Om een product inactief te zetten moet je eerst in het producten overzicht zijn om je product te vinden. Hier kom je door in het navigatie menu op “Beheer” te klikken en daarna op het kopje “Producten”. Hier kun je nu al je producten zien die je ooit toegevoegd hebt. Selecteer hier het product die je inactief wilt zetten. Wanneer je het product gevonden hebt opent het overzicht met de gegevens van het product waar een kopje “Actief” Staat zet deze uit om het product op inactief te zetten. Zodra je alles aangepast hebt klik je op “Opslaan” En is het product op inactief gezet.