Alle collectiesProjectenBudget
Budget instellen bij bestaand project

Geldplan in actie: Jouw project, Jouw budget!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Projecten > Selecteer project > Bewerken > Gegevens Bewerken > Budget uren of euro > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe moet je een budget instellen bij een bestaand project

Als je in het projecten overzicht bent kun je op een van de projecten klikken hierdoor kom je in het overzicht van dat specifieke project. Wanneer je in dit specifieke overzicht zit kun je rechts bovenin de knop “Bewerken” zien. Als je hier op klikt krijg je het formulier waarin je het budget aan kan passen. Je kunt hier kiezen tussen een budget van uren of euro wanneer je gekozen hebt waarin je een budget in wilt stellen krijgt je de bijpassende opties. Wanneer je klaar bent met alles invullen klik je rechts bovenin op “Opslaan” Zodat de gegevens doorgevoerd worden.