Project verwijderen

Een project eindigen: Snel en zonder problemen!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren > Projecten > Selecteer project > Bewerken > Verwijderen > (Project verwijderen van geboekte uren) > Definitief verwijderen (Eventuele meldingen weg werken)

Hoe moet je een project verwijderen?

Als je in het projecten overzicht bent kun je op een van de projecten klikken hierdoor kom je in het overzicht van dat specifieke project. Wanneer je in dit specifieke overzicht zit kun je rechts bovenin de knop “Bewerken” zien. Als je hier op klikt krijg je het formulier waarin je alle project gegevens aan kunt passen. Maar daar hoef je niks mee te doen rechts bovenin staat een knop “Verwijderen” Zodra je hier op klinkt kan het zijn dat je een melding krijgt dat het project geboekte uren heeft. Zorg ervoor dat je deze geboekte uren weghaalt zodat je het project kan verwijderen. Zodra je op de knop “Definitief verwijderen” (Eventuele meldingen weg werken)klikt word het project definitief verwijderd.