Alle collectiesTarievenOverzicht
Nieuwe tariefregel maken

Prijsje Plakken: Snel een Nieuwe Tariefregel!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > Tarieven > Nieuw tarief > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe voeg je een tariefregel toe in TIme On

Om een tariefregel toe te voegen moet je naar “Beheer” gaan in de applicatie hier krijg je een overzicht met allemaal instellingen. Hiertussen staat het kopje “Tarieven” Hier moet je op klikken om in het tarieven overzicht te komen. In het tarieven overzicht kun je rechts in je beeld op “Nieuw tarief” klikken hier kun je alle tarief gegevens invullen in het formulier. Zodra je alles ingevuld hebt kun je op opslaan klikken en word het tarief toegevoegd.