Alle collectiesOnkosten GroepenOverzicht
Nieuwe onkosten groep aanmaken

Onkosten Groep Aanmaken: Eenvoudig en Snel!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > Onkosten groepen > Onkosten groep toevoegen > Gegevens invullen > Opslaan

Hoe maak je een onkosten groep in Time On

Om een onkosten groep toe te voegen moet je naar “Beheer” gaan in de applicatie hier krijg je een overzicht met allemaal instellingen. Hiertussen staat het kopje “Onkosten groepen” Hier moet je op klikken om in het onkosten groepen overzicht te komen. In het onkosten groepen overzicht kun je rechts in je beeld op “Onkosten groep toevoegen” klikken hier kun je alle onkosten groep gegevens invullen in het formulier. Zodra je alles ingevuld hebt kun je op opslaan klikken en word de onkosten groep toegevoegd.