Alle collectiesInstellingenRegistratie velden
Zichtbare registratie velden instellen

Registratiebeheer: Zichtbare Velden naar Jouw Voorkeur

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > instellingen > Zichtbare uren velden > Zichtbare velden selecteren > Opslaan

Hoe stel je de zichtbare velden in in Time On?

Je moet naar de instellingen gaan om de zichtbare velden aan te kunnen zetten. Hier kom je door op "Beheer" te klikken in de navigatie balk en daarna op het kopje "Instellingen" te klikken. Onderin de instellingen staat het veld "Zichtbare uren velden" Hier kun je selecteren welke velden je zichtbaar wilt hebben voor de registraties. Zodra je dit gedaan hebt klik je op "Opslaan"