Alle collectiesMobiele appAdministratie
Wisselen van administratie mobiele app

Mobiel beheer: Efficiënt administratie wisselen in een paar kliks

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe wissel je van administratie in de mobiele Time On app?

Om van administratie te wisselen moet je rechts bovenin op het tandwiel klikken om in de instellingen te komen. In de instellingen staat de naam van je administratie als je meerdere administraties hebt en hier op klikt komt er een lijst met al je administraties tevoorschijn. hier kun je kiezen welke administratie je wilt gebruiken.

Heb je nog geen andere administratie gemaakt kan dit op de web versie van Time On. Als je niet weet hoe dit moet kun je dit vinden in het artikel administratie aanmaken.