Alle collectiesKlantenOverzicht
Standaard kilometers bij klant of project
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om op klant- of project niveau een "Standaard kilometers" op te geven. Wanneer je dit veld voorziet van een waarde, dan zal bij iedere boeking (wanneer je het veld "Kilometers" zichtbaar hebt staan) het "Kilometer" veld automatisch worden gevuld. Op deze manier hoef je dit niet steeds met de hand in te vullen!

Om de standaard kilometers in te stellen ga dan naar Registeren --> Klanten, klik op de klant en klik daarna rechtboven op "Bewerken". Je ziet in het bewerk scherm dan een veld "Standaard kilometers". Vul hier de gewenste waarde in en klik op "Opslaan":

Voor projecten werkt dit precies hetzelfde. Ga naar Registreren --> Projecten. Klik op het project, bewerk het veld "Standaard kilometers" en klik op "Opslaan".