Alle collectiesMedewerkersOverzicht
Toegekende klant - en project rollen per medewerker

Efficiënt beheer: Klant- en projectrollen per medewerker

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer > Medewerkers > Selecteer medewerker > Instellingen > Rechten > Selecteer rechten > Opslaan

Hoe stel je toegekende klant en project rollen per medewerker in?

Je kunt rechten instellen per medewerker om te zorgen dat niet iedereen zo maar alles aan kan passen of zelfs verwijderen. Hierdoor kun je controle houden over jou administratie.

Voor duidelijke uitleg met beeld staat hieronder een video waarin Paul het je allemaal uitlegt.